Üdvözöljük a CSALOMON® csapdák birodalmában! google-site-verification: google4492fa5d452f8eb0.html

 

Rovarkártevők pusztítják növényállományát? Nem tudja, mikorra időzítse a védekezést, hogy azzal a lehető legnagyobb mértékben akadályozza a kártétel kialakulását?

Megállapíthatja a hatékony védekezés időpontját, ha a kártevő rajzását feromoncsapdával követi!

 

Hogy is működik a feromoncsapda?

Csapdáink már a lepkét jelzik, hogy a hernyó kártételét megelőzhesse!

A feromonos rovarcsapdák a növényvédelem arzenáljában a "felderítő kémhold" szerepét töltik be. A feromoncsapdák csalétke a nőstény lepke ivari csalogatóanyagát (szexferomonját) tartalmazza, ami a faj hímjeire erősen vonzó hatású. A tojásrakást megelőző párzási időben a csalogatóanyag a csapdába vonzza a nőstények után kutató hím egyedeket, amelyek ott megfogódnak, értesítve Önt arról, hogy a kártevő faj rajzása elkezdődött.

A módszer segítségével Ön már a tojásrakási időszak kezdetén értesül a kártevő jelenlétéről, így közvetlenül a kelő hernyók ellen védekezhet még a kártétel kialakulása előtt.

 

Válassza az előrejelzésre alapozott védekezést!

Védekezzen kevesebb vegyszerfelhasználással, költséghatékonyan és környezetkímélő módon CSALOMON® csapdával!

 

Csapdáinkat alma, körte, barack, meggy, szilva, szőlő, bogyósok, zöldségfélék, szántóföldi növények, erdei- és dísznövények, raktározott termények kártevőire kínáljuk! Ide kattintva megtekintheti, hogy az egyes növénykultúrákba milyen fajokra tud rendelni rovarcsapdát a kínálatunkból.

 

Ha csapdáinkból vásárol, azzal a hazai tudományos alapkutatást támogatja!

A az ATK Növényvédelmi Intézet oltalommal védett terméke.