Megrendelés Menete, Vásárlási Feltételek

 

Megrendelés leadása

Kérjük, hogy a termékeinkről a honlapon keresztül tájékozódjon és a webáruházunkon keresztül rendeljen! E-mailben és telefonon csak akkor fogadunk megrendeléseket, ha a webáruházon keresztüli rendelés Önnek akadályt jelent.

 

További elérhetőségeink

- email: csalomon@atk.hu
- telefon: +36 (1) 3918637; +36 (30) 9824999 (hétfőtől csütörtökig: 7:30-16:00, pénteken: 7:30-13:30)
- fax: +36 (1) 3918655
- postai cím: ATK Növényvédelmi Intézet, 1525 Budapest, Pf 102.

A megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a rendelés teljesítésének céljaira használjuk fel, harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk tovább. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat letöltheti itt, vagy az erre vonatkozó menüpontban.

Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben a személyes adatok megadása nem szükséges.

 

A megrendeléshez szükséges adatok a következőek:

- pontos számlázási cégnév és cím,
-
amennyiben ön gazdasági tevékenységet folytató magánszemély, vagy gazdasági társaság az ön ADÓSZÁMA, amit webshopunkban a megjegyzés rovatban kérünk feltüntetni,
-
pontos szállítási név és cím (amennyiben a számlázási és szállítási cím eltér),
-
a megrendelő (ügyintéző) neve,
-
a megrendelő (ügyintéző) elérhetősége (telefonszám, faxszám, email cím),
-
amennyiben semmiképpen nem jó az utánvétes fizetési mód Önnek, kérjük, hogy külön jelezze webshopunk megjegyzés rovatában számunkra, hogy előre utalással kíván fizetni,
- kártevő faj(ok) neve, amelyekre csapdát szeretne,
- csapdatípus megnevezése (ha a fajt többféle csapdatípussal is fogható),
- rendelendő mennyiség.

A fenti adatok hiányában a rendelést nem áll módunkban elfogadni! Kérjük Önöket, hogy a számlázási név és cím megadásakor fokozott figyelemmel járjanak el, mert ezen adatokat a számla kiállítását követően már nem tudjuk módosítani!

Az elektronikusan elküldött megrendelés sikeres beérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk. Kizárólag a visszaigazolt megrendelések tekinthetők érvényesnek. A beérkezett megrendelések feldolgozása a kézhezvételt követően azonnal megkezdődik. A csomag feladása raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot telefon, e-mail vagy telefax útján, a továbbiak egyeztetése érdekében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelése mihamarabb megérkezzen Önhöz, de az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés rajtunk kívül álló okból történő teljes meghiúsulása esetén kártérítési kötelezettség Intézetünket nem terheli.

A rendelés éves megtervezésekor célszerű a terméklistánkban megnézni az egyes fajok után feltüntetett dátumot, amely a megrendelés javasolt időpontját adja meg. Ha ebben az időpontban rendeli meg a csapdáit, biztosan időben ki tudja helyezni őket, és sikeres lesz az előrejelzése.

Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát és/vagy az e-mail címét is feltétlenül adja meg, hogy ha a megrendelésének feldolgozása közben bármilyen probléma merülne fel, akkor felvehessük Önnel azonnal a kapcsolatot. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen munkatársunk munkaidőben elérheti!

 

Áraink

A megrendelőlapon feltüntetett árak Magyar Forintban (HUF) értendők, amennyiben rendelése összértéke meghaladja a nettó 10.000 Ft-ot, belföldi szállítási címnél külön szállítási költséget NEM számolunk fel. Tehát a csapdák árán kívül nem terheli Önt külön küldési költség. Mindezekből következik, hogy a személyes átvételnél érdemesebb saját címre megrendelni a csapdákat, hiszen a kettő költsége nem tér el egymástól. Amennyiben a rendelés összértéke kisebb, mint nettó 10.000 Ft, 1500 Ft (2022) szállítási költséget számítunk fel.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, vegye figyelembe a megrendeléskor, hogy a megrendelőlapon feltüntetett csapdaárak (amennyiben nincs másként jelölve) minden esetben egységcsomagra vonatkoznak, amely 2 db csapdát jelent. Ez az a legkisebb csomagolt egység, ami rendelhető.

 

Szállítás módja

A megrendelt tételek szállítását területtől függetlenül a Magyar Posta Zrt. végzi. A küldés időtartalma általában feladástól számított 2-3 nap az ország bármely pontjára. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetősége) munkahelyi címét megadni. A rendelt tételek lezárt dobozban, vagy borítékban érkeznek. A számlát a megrendelő a csomagban találja.

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díjnak előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Amennyiben a vevőnek bármilyen tartozása marad felénk nézve, fenntartjuk a jogot, hogy a vásárló új rendelését a tartozása rendezéséig ne fogadjuk.

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek! A külföldi csomagköltséget a rendeltetési hely, a csomag értéke és mérete/tömege egyaránt befolyásolja, ha külföldről rendel, akkor a szállítási költséget előzetesen egyeztetjük Önnel.

 

Fizetés módja

A rendelt tételeket bruttó 50 000 Ft értékhatárig utánvéttel küldjük, így az ellenértékét a megrendelő a postásnak fizeti ki a termék átvételekor, míg efelett az értékhatár felett előreutalást kérünk.

Amint megkapta tőlünk a megrendeléséről kiállított számlamásolatot és utalta a rendelése ellenértékét, kérjük, hogy a banki átutalás igazolását küldje meg részünkre válaszemailben. Amennyiben nem küld az átutalásáról igazolást napokkal késhet a megrendelésének a postázása, mert időt vesz igénybe amíg pénzügyi részlegünka hozzánk Öntől beérkezett pénzösszeget a megrendelésével párosítja.

 

 

Felelősség és garancia

Mindaddig garantáljuk termékeinek minőségét, míg azok kezelése megfelelő és

pontosan a csatolt, részletes útmutatókban leírtak szerint történt. Kérjük, hogy minden esetben olvassa el figyelmesen a csatolt útmutatókat, mielőtt elkezdené a csapdák összerakását és kihelyezését! Intézetünk minden olyan reklamációt elhárít, amely a helytelen használatból és a szakértelem hiányából erednek!

Intézetünk nem felel az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan:
- a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
- az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
- az információtovábbítási késedelemből adódó,
- számítógépes vírusok okozta,
- szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.
 

A rendelés elküldésével az ügyfél elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadja az általános vásárlási feltételeket.

További felvilágosítás, felmerülő bármely kérdés, ill. esetleges probléma esetén Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére hétfőtől csütörtökig: 7:30-16:00, pénteken: 7:30-13:30 között a fentiekben megadott telefonszámon! Munkaidőn kívüli időpontban kérdését email-ben is meg tudja nekünk írni!

Köszönjük érdeklődését. Jó vásárlást és csapdázást kívánunk!

A CSALOMON® CSAPAT

 

Intézetünk további adatai

Név: Agrártudományi Kutatóközpont, Növényvédelmi Intézet
Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf 102.
Webcím: http://www.csalomoncsapdak.hu/
Számlaszám: 10029008-01716801-0000000
Adószám: 15300519-2-07