Megrendelés Menete, Vásárlási Feltételek

 Megrendelését leadhatja:

- webáruházunkon <http://www.csalomon.shp.hu> keresztül
- emailen: csalomonagrar.mta.hu
- telefonon: +36 (1) 3918637; +36 (30) 9824999 (hétfőtől csütörtökig: 7:30-16:00, pénteken: 7:30-13:30)
- faxon: +36 (1) 3918655
- postai úton: ATK Növényvédelmi Intézet, 1525 Budapest, Pf 102.

Az emailen, vagy faxon történő megrendelés leadásának a legegyszerűbb módja a honlapról letölthető megrendelőlap kitöltött formában történő visszaküldése, amelyen fel van tüntetve, hogy pontosan milyen adatokra van szükségünk a küldéshez.

A megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a rendelés teljesítésének céljaira használjuk fel, harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk tovább.

Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben a személyes adatok megadása nem szükséges.

A megrendeléshez szükséges adatok a következőek:
- pontos számlázási cégnév és cím,
- pontos szállítási név és cím (ha eltérő a számlázási és szállítási cím!),
- a megrendelő (ügyintéző) neve,
- a megrendelő (ügyintéző) elérhetősége (telefonszám, faxszám, email cím),
- fizetés módja,
- kártevő faj(ok) neve, amelyekre csapdát szeretne,
- csapdatípus megnevezése (ha a fajt többféle csapdatípussal is fogható),
- rendelendő mennyiség,

Telefonos megrendelés alkalmával munkatársaink elkérik a szükséges adatokat. Faxon, levélben, vagy e-mailben küldött megrendelés alkalmával kérjük, tüntessék fel az előbb felsorolt adatokat, melyek a gyors és pontos ügyintézés érdekében kellenek. A fenti adatok hiányában a rendelést nem áll módunkban elfogadni! Kérjük Önöket, hogy a számlázási név és cím megadásakor fokozott figyelemmel járjanak el, mert ezen adatokat a számla kiállítását követően már nem tudjuk módosítani!

Az elektronikusan elküldött megrendelés sikeres beérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk. Kizárólag a visszaigazolt megrendelések tekinthetők érvényesnek. Hétvégén és munkaszüneti napokon a megrendelés-felvétel szünetel. A beérkezett megrendelések feldolgozása a kézhezvételt követően azonnal megkezdődik. A csomag feladása raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot telefon, e-mail vagy telefax útján, a továbbiak egyeztetése érdekében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelése mihamarabb megérkezzen Önhöz, de az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés rajtunk kívül álló okból történő teljes meghiúsulása esetén kártérítési kötelezettség Intézetünket nem terheli.

A rendelés éves megtervezésekor célszerű a terméklistánkban, illetve a honlapon is megtalálható ’növénykultúránkénti listá’-ban megnézni az egyes fajok után feltüntetett dátumot, amely a megrendelés javasolt időpontját adja meg. Ha ebben az időpontban rendeli meg a csapdáit, biztosan időben ki tudja helyezni őket, és sikeres lesz az előrejelzése.

Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát és/vagy az e-mail címét is feltétlenül adja meg, hogy ha a megrendelésének feldolgozása közben bármilyen probléma merülne fel, akkor felvehessük Önnel azonnal a kapcsolatot. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen munkatársunk munkaidőben elérheti!

 

Áraink

A megrendelőlapon feltüntetett áraink Magyar Forintban (HUF) értendők, nettó árak és Magyarország területén a szállítási költséget is tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, vegye figyelembe a megrendeléskor, hogy a megrendelőlapon feltüntetett csapdaárak (amennyiben nincs másként jelölve) minden esetben egységcsomagra vonatkoznak, amely 2 db csapdát jelent. Ez az a legkisebb csomagolt egység, ami rendelhető.

 

Szállítás módja

A megrendelt tételek szállítását területtől függetlenül a Magyar Posta Zrt. végzi. A küldés időtartalma általában feladástól számított 2-3 nap az ország bármely pontjára. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetősége) munkahelyi címét megadni. A rendelt tételek lezárt dobozban, vagy borítékban érkeznek. A számlát a megrendelő a csomagban találja.

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díjnak előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Amennyiben a vevőnek bármilyen tartozása marad felénk nézve, fenntartjuk a jogot, hogy a vásárló új rendelését a tartozása rendezéséig ne fogadjuk.

A tévesen kiválasztott és megvásárolt termékek árát vissza nem tudjuk téríteni. Ilyen esetben 20% kezelési költség levonása után a fennmaradó összeg 3 napon belül levásárolható, abban az esetben, ha a visszaküldött termék hibátlan és sérülésmentes.

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek! A külföldi csomagköltséget a rendeltetési hely, a csomag értéke és mérete/tömege egyaránt befolyásolja, ha külföldről rendel, akkor a szállítási költséget előzetesen egyeztetjük Önnel.

 

Fizetés módja

A rendelt tételek ellenértékét a megrendelő átutalással, vagy postai sárga csekken tudja befizetni. Amennyiben sárga csekkre tart igényt, azt kérjük, hogy külön jelezze a megrendelés leadásakor.

 

Felelősség és garancia

Mindaddig garantáljuk termékeinek minőségét, míg azok kezelése megfelelő és

pontosan a csatolt, részletes útmutatókban leírtak szerint történt. Kérjük, hogy minden esetben olvassa el figyelmesen a csatolt útmutatókat, mielőtt elkezdené a csapdák összerakását és kihelyezését! Intézetünk minden olyan reklamációt elhárít, amely a helytelen használatból és a szakértelem hiányából erednek!

Intézetünk nem felel az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan:
- a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
- az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
- az információtovábbítási késedelemből adódó,
- számítógépes vírusok okozta,
- szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.
 

A rendelés elküldésével az ügyfél elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadja az általános vásárlási feltételeket.

További felvilágosítás, felmerülő bármely kérdés, ill. esetleges probléma esetén Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére hétfőtől csütörtökig: 7:30-16:00, pénteken: 7:30-13:30 között a fentiekben megadott telefonszámon! Munkaidőn kívüli időpontban kérdését email-ben is meg tudja nekünk írni!

Köszönjük érdeklődését. Jó vásárlást és csapdázást kívánunk!

A CSALOMON® CSAPAT

 

Intézetünk további adatai

Név: Agrártudományi Kutatóközpont, Növényvédelmi Intézet
Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf 102.
Webcím: http://www.csalomoncsapdak.hu/
Számlaszám: 10029008-01716801-0000000
Adószám: 15300519-2-07